Mokymai, konsultavimas, ekspertavimas, moksliniai tyrimai, skatinimas integruoti, pritaikyti ir individualizuoti įvairias technologijas, prototipų ir skaitmeninės įrangos demonstravimas, išbandymas realiomis sąlygomis

Sukurta: 11 birželio 2024
Padalinys: Matematikos ir informatikos fakultetas
Raktažodžiai: Mokymai, konsultavimas, technologijų vertinimas

Moksliniai tyrimai ir eksperimentų atlikimas:
Atliekami moksliniai tyrimais ir eksperimentais įvairiose srityse, naudojant skaitmenines technologijas, įskaitant programinę ir aparatinę įrangą. Teikiami mokymai pagal užsakymą, kurie apima technologinius mokymus su įranga, siekiant padėti efektyviai naudoti skaitmenines technologijas įvairiose veiklose.

Technologijų integravimas ir pritaikymas:
Skatinama integruoti, pritaikyti ir individualizuoti įvairias technologijas pagal poreikius ir verslo kontekstą. Demonstruojamos įvairios technologijos, kurios padeda išbandyti įrangą prieš investuojant ir suteikti galimybę geriau suprasti technologijų potencialą.

Žinių perdavimas ir technologijų plėtra:
Padedama perduoti žinias ir technologijas, kurios yra svarbios verslo ar projektų plėtrai. Taip pat teikiamos konsultacijos ir parama finansavimo paraiškų rašymui ir idėjų, produktų koncepcijų finansavimo galimybių vertinimui, kad būtų galima pasiekti didesnį sėkmės lygį verslo inovaciniuose projektuose. Tokiu būdu padedama didinti įmonės darbuotojų kompetencijas ir skaitmenizacijos lygį, vadinasi ir įmonės konkurencingumą rinkoje.

 

Panaudojimo galimybės:

Visos išvardintos paslaugos apima dirbtinio intelekto, mašininio mokymo, kvantinių skaičiavimų, duomenų mokslo, kibernetinio saugumo, blokų grandinių technologijų, operacijų tyrimų ir kt. sritis.

 

Kontaktai:

Prof. Dr. Remigijus Paulavičius,
Prof. Dr. Povilas Treigys,