Tarptautinis tyrimas

Gerbiamieji matematikos mokytojai!
Lietuvos matematikos mokytojų asociacija padeda Vilniaus universiteto dėstytojams tarptautiniu mastu vykdyti tyrimą, kurio tikslas – išsiaiškinti, kokia yra mokytojų nuomonė matematikos mokymo bei mokymosi klausimais. Panašūs tyrimai yra atliekami ir kitose Baltijos  bei Šiaurės valstybėse. Tikslinė šio tyrimo grupė yra pagrindinių mokyklų mokytojai arba mokytojai, dirbantys 7-9 klasėse.
Jūsų dalyvavimas tokiame tyrime yra laisvanoriškas, nors ir labai pageidautinas. Mes norėtume, kad šio tyrimo rezultatai kuo visapusiškiau atspindėtų tai, kas dedasi mokant matematikos.
Klausimyne, yra daug su mokyklos praktika susijusių teiginių. Jums reikėtų pažymėti Jums tinkantį atsakymą. Jūsų atsakymai ir komentarai lieka konfidencialūs, o rezultatų apdorojimas – anoniminis. Priėjimą prie konkrečių duomenų turės tik tyrinėtojai.
Užpildyti visai anketai Jums prireiks maždaug 15 minučių. Prašytume Jus išsamiai atsakyti į jos klausimus. Jeigu Jums kiltų dar kokių nors kitų klausimų, susijusių su šiuo tyrimu, tai susisiekite su mumis elektroniniu paštu.

Klausimyną rasite adresu https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhCV1JHMWFfcU9CNHpUeFZpSWxvaUE6MQ#gid=0

Su gilia padėka
Romualdas Kašuba
Vilniaus Universitetas
romualdas.kasuba@mif.vu.lt
Lietuvos matematikos mokytojų asociacija
lmma.valdyba@gmail.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *