IT ir matematikos užduočių konkursas

VILNIUS TECH Fundamentinių mokslų fakultetas, kovo 31 d. – balandžio 7 d.  organizuoja nuotolinį renginį, skirtą vyresnių klasių mokiniams „IT ir matematikos užduočių konkursas“.

Vilniaus Gedimino technikos universiteto Fundamentinių mokslų fakulteto (VILNIUS TECH FMF) informatikos ir matematikos dėstytojai kviečia vyresnių klasių moksleivius sudalyvauti  „IT ir matematikos užduočių konkurse“, bei išbandyti savo žinias ir suremti pečius su kolegomis iš visos šalies!

IT studijos – ne tik programavimas. Dirbtinis intelektas, duomenų sauga, testavimas, tinklapių kūrimas – ir tai tik kelios iš daugelio IT studijų krypčių. Matematika – tai ne tik Pitagoro teorema, reiškinių prastinimas, geometrinių figūrų plotų skaičiavimas, bet ir matematikos žinių taikymas duomenų analizėje.

 Konkurso metu mokiniai susipažins su įvairiomis matematikos ir IT sritimis, o kurias užduotis norės spręsti mokiniai galės išsirinkti patys! Konkursą rekomenduojame III-IV gimnazijos klasių mokiniams, bet prisijungti gali ir jaunesni dalyviai.

 Kaip vyksta šis konkursas?

  • Dalyviai registruojasi anketoje (iki 03.28 ) https://bit.ly/3ri2Kt3;
  • Per savaitę (03.31-04.07) atlieka juos dominančios srities užduotis;
  • Balandžio 9 dieną dalyvauja apdovanojimuose, kurių metu ne tik sužinos laimėtojus bet ir susipažins su mūsų fakulteto dėstytojais bei studentais.

Daugiau informacijos rasite

Facebook‘e https://www.facebook.com/VILNIUSTECHFMF/posts/506208564094409