Profesoriaus Jono Matulionio jaunųjų matematikų konkursas

2020 metų sausio 25 dieną, kaip ir kasmet, KTU Matematikos ir gamtos mokslų fakultete vyks 31-asis Respublikinis Prof. J. Matulionio jaunųjų matematikų konkursas, kuriame kviečiami dalyvauti 9–12 klasių moksleiviai.

Konkurse šalies moksleiviai savo matematines žinias ir analitinį mąstymą išbandys spręsdami Fakulteto dėstytojų parengtas užduotis. Išsprendę uždavinius, jaunieji matematikai galės dalyvauti įdomiose pramogose: protų mūšyje, linksmojoje daugiakovėje, spręsti įvairius galvosūkius ar stebėti įdomiąsias fizikos demonstracijas. Geriausiai konkurse pasirodę moksleiviai bus apdovanoti prizais.

Konkurso pradžia 10.00 valandą, atvykimas – nuo 9.30 val. Dalyvausiančius moksleivius ir mokytojus maloniai prašome internetu užsiregistruoti iš anksto. Dalyvių registracija → https://bit.ly/2OZ6koZ
Informaciją apie renginį kviečiame aktyviai sekti KTU matematikos ir gamtos mokslų fakulteto tinklalapyje mgmf.ktu.edu arba Facebook paskyroje „KTU Matematikos ir gamtos mokslų fakultetas“, kur informacija bus nuolat papildoma.

Moksleivius atlydėsiantiems mokytojams konkurso metu vyks seminaras. Šiais metais seminarą ves em. doc. dr. Genovaitė Zaksienė „Tikimybių teorijos ir kombinatorikos sunkesni uždaviniai”.  Mokytojai registruotis kviečiami konkurso dieną renginio vietoje.

Iškilus klausimams, maloniai prašome kreiptis: Gabija Celiešienė

                                                                            Kauno Technologijos Universitetas

                                                                            Matematikos ir gamtos mokslų fakultetas 

                                                                            Tel. +370 37 30 03 11

                                                                            el. p. mgmf.mokykloms@ktu.lt

Kviečiame registruotis ir dalyvauti!