KENGŪRA 2020

Kviečiame dalyvauti Tarptautiniame matematikos konkurse Kengūra 2020, kuris vyks kovo 19 d. tarp 8–11 val. Registracija vyks iki vasario 25 d. (imtinai).

– Konkursas skirtas 0–12 klasių moksleiviams, taip pat skaityti mokantiems darželinukams. 

– Užduotis treniruotėms rasite svetainėje www.kengura.lt.

PARAIŠKŲ REGISTRACIJA 

Paraiškas prašome registruoti per konkurso registracijos sistemą, kurią rasite adresu www.registracija.kengura.lt

Prisijungimo duomenis išsiųsime kiekvienai ugdymo įstaigai individualiai (jei iki sausio 17 d. prisijungimo duomenys Jūsų nepasieks – būtinai susisiekite su organizatoriais el. paštu info@kengura.lt) 

Dalyvius registruoti galima tik per ugdymo įstaigas (ne individualiai). Paraiškas pateikite iki vasario 25 d. (imtinai). 

DALYVIO MOKESTIS 

Dalyvio mokestis visoms amžiaus grupėms – 3 eurai.

NAUJIENOS 

  • Dalyvio kortelėje „Nykštukų“ amžiaus grupės dalyviams bus nauja grafa, skirta priešmokyklinės klasės vaikams. Jie bus reitinguojami ir apdovanojami lygiai tokia pačia tvarka, kaip ir aukštesniųjų klasių dalyviai, tik atskirai, nes iki šiol mažieji konkurso dalyviai buvo reitinguojami kartu su pirmosios klasės dalyviais. 
  • Savo dalyvio kortelėje kiekvienas dalyvis ras unikalų kodą, kurį reikės įsidėmėti – nusirašyti ir saugiai pasidėti. Su šiuo kodu dalyvis konkurso internetinėje svetainėje galės peržiūrėti savo preliminariuosius ir galutinius konkurso rezultatus iš karto ir be tarpininkų, kai tik jie bus paskelbti. 

PRIMENAME 

Diplomų išrašymo tvarka: 

  • Geriausiųjų Lietuvos 50-tukai apdovanojami diplomais ir išskirtiniais „Kengūros“ prizais. 
  • Geriausiųjų 10-tukai savivaldybėse apdovanojami diplomais. 
  • Geriausieji ugdymo įstaigoje apdovanojami diplomais (diplomus atsispausdina pati ugdymo įstaiga prisijungusi prie www. kengura.lt/diplomai sistemos). 

Sėkmės! „Kengūros“ konkurso organizavimo komitetas info@kengura.lt, www.kengura.lt