Internetinis mokytojo komplektas (IMK) MATEMATIKA

Internetinis mokytojo komplektas (IMK) MATEMATIKA – tai lyg prenumeruojamų MIKO knygų biblioteka internete. Šios knygos sukurtos remiantis vadovėlių komplektais „Matematika Tau plius“. Kurdami IMK, stengėmės išlaikyti geriausias MIKO knygų atmintukuose savybes ir papildėme jas naujomis galimybėmis.

Standartinį vienos klasės komplektą sudaro 4 skaitmeninės knygos: vadovėlis (2 dalys), uždavinynas, savarankiški ir kontroliniai darbai ir „Patarimai“. Kiekviena skaitmeninė knyga interaktyvi, su visų uždavinių atsakymais (vadovėlių uždavinių atsakymai ir sprendimai yra „Patarimų“ knygose), be to, visos knygos yra susietos tarpusavyje pagal temas.

Papildomos funkcijos. Galima rašyti komentarus, kurti nuorodas į puslapius internete (tame tarpe, ir į savo sukurtas saugyklas), įsidėti skirtukus bet kurios knygos bet kuriuose puslapiuose. Atskirai, kiekvieno vadovėlio  skyriaus pabaigoje pridedami testai, leidžiantys interaktyviai pasitikrinti žinias.

Norinčius išbandyti nemokamus IMK „Matematika“ IX–XII klasėms, kviečiame užpildyti anketą interneto svetainėje evadoveliai.lt/imk.  Jūsų paraiška atsidurs leidykloje, o mes per 1 darbo dieną nurodytu el. pašto adresu atsiųsime prisijungimo duomenis.