Kviečiame į pristatymą „EMA pamokos – ateities vadovėlis šiandien“

Mieli mokytojai,

kviečiame į pristatymą  „EMA pamokos – ateities vadovėlis šiandien“, kuriame išgirsite, kokia nauja mokymosi priemonė sukurta 5 klasės matematikos dalykui.

„EMA pamokos“ – tai naujos kartos skaitmeninė mokymosi priemonė, apimanti ne tik užduočių banko, bet ir vadovėliui būdingą turinį. „EMA pamokos“ užpildo visas pamokos struktūrines dalis (įvadą, mokymosi veiklą, apibendrinimą), teikia mokytojui ir mokiniui dar daugiau duomenų apie mokymosi rezultatą, atvaizduoja mokymosi progresą, motyvuoja bei siūlo įvertinimo ir įsivertinimo įrankius. 

Seminare pristatysime „EMA pamokų“ turinio aspektus ir funkcionalumus. Kokias mokymo ir mokymosi galimybes suteikia elektroninis formatas? Kaip „EMA pamokų“ turinys atliepia XXI a. švietimui keliamus iššūkius? Ar Lietuvos mokyklos pasirengusios naudoti „EMA pamokas“?

Susipažinsite su „EMA pamokos“ sandara. Sužinosite, kokia koncepcija buvo remiamasi kuriant „EMA pamokos“ temas, ir pirmieji pamatysite, kaip atrodys naujos kartos skaitmeninė mokymosi priemonė.

Lektorė: Rita Raižienė, Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos mokytoja metodininkė. Metodinių priemonių „Aštuntoko matematika“ ir „Septintoko matematika“ vaizdo pamokų autorė, standartizuotų testų bendraautorė.

Pradžia: 2018 m. gegužės 16 d. (trečiadienį), 14:30-15:30 val.

Renginio vieta: Vilniaus Petro Vileišio progimnazija, Filaretų g. 3, Vilniu

Renginys NEMOKAMAS, tačiau vietų kiekis yra ribotas.

Jeigu norite gauti priminimą apie pristatymą, registruokitės paspaudę šią nuorodą:  https://goo.gl/forms/wkzl9g3ZqridqpL93

Daugiau informacijos el. paštu: simona@tamo.lt