Nauja knyga „Matematikos pagalbininkas namuose“

ŠIAURĖS LIETUVOS leidykla sveikina visus pedagogus su naujaisiais mokslo metais ir primena pedagogams ir mokiniams posakį, kad SUNKU PRATYBOSE – LENGVA MŪŠYJE.

  MATEMATIKOS PAGALBININKAS NAMUOSE (196 p.)

 Tai patyrusių mokytojų eksperčių ERIKOS TUMĖNAITĖS, PETRĖS GREBENIČENKAITĖS ir mokytojos metodininkės BIRUTĖS LAURINAITIENĖS parengta knyga, skirta 9–12 klasių mokiniams. Joje glaustai ir aiškiai pateikta teorinė medžiaga, atitinkanti vidurinės mokyklos matematikos programą.
 Knygos rengėjos per daug metų darbo mokykloje pastebėjo,kad mokiniams ypač sunkiai sekasi teorinę medžiagą pritaikyti sprendžiant uždavinius, todėl knygoje greta teorinės medžiagos rasite daug uždavinių su sprendimais. Pakartoję teoriją, mokiniai galės bandyti ją taikyti patys, nes kiekvieno skyriaus pabaigoje yra rinkiniai uždavinių, kuriuos galima spręsti savarankiškai. Uždavinių rinkiniuose pateikiama daug užduočių iš įvairių metų egzaminų su atsakymais.
  Knyga padės ne tik prieš matematikos egzaminą, bet ir 9-12 klasėse atliekant namų darbus, rengiantis kontroliniam darbui, o paskui jau ir prieš svarbiausią išbandymą – valstybinį egzaminą.

   NAUJĄJĄ KNYGĄ NAUJIESIEMS MOKSLO METAMS ŠIAURĖS LIETUVOS LEIDYKLA SIŪLO UŽSISAKYTI BE PREKYBOS ATKAINIO. KAINA UŽSISAKIUS LEIDYKLOJE – 3.50 EUR.
 KNYGĄ PRISTATOME PAŠTU. KREIPTIS TEL. 868635112. ARBA EL.P. bosulis@zebra.lt

  Primename, kad dar galite leidyklos siūloma patrauklia kaina užsisakyti mokytojos ekspertės ERIKOS TUMĖNAITĖS sudarytą knygą MATEMATIKA BRANDOS EGZAMINUI RENGTIS (apimtis 88 p.), kuri skirta 11-12 klasių mokiniams, besirengiantiems egzaminui.    Knygos rengėjos nuomone, matematikos kurso kartojimas turi vykti ištisus metus, o baigiamasis kartojimas turėtų būti kompleksinis. Leidinyje atskleista ne tik įvairių Lietuvos mokyklų ir regionų, bet ir kaimyninių valstybių (Latvijos, Lenkijos, Rusijos) patirtis.
 Knygoje pateiktomis užduotimis tikrinamos 4 matematikos sritys:
 1. Skaičiai, skaičiavimai, algebra;
 2. Geometrija;
 3. Funkcijos ir analizės pradmenys;
 4. Kombinatorika, tikimybės ir statistika.
  Visi mokytojų siūlomi užduočių variantai yra perspręsti su mokiniais.
  Knygos kaina leidykloje – 3 Eur. Pristatome paštu. Kreiptis tel. 868635112 arba el. p. bosulis@zebra.lt

 Užsisakiusiems didesnį kiekį knygų leidykla dovanoja anksčiau leidykloje išleistų 4 matematikos knygų komplektą.